Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli by se o někom dalo říct, že umí zastavit čas, je to herečka Nicollette Sheridan (58). Blondýnka, u nás známá převážně ze seriálu Zoufalé manželky, si v pondělí zašla na večeři do hvězdami oblíbené restaurace Craig’s v Hollywoodu. V černých minišatech s hlubokým výstřihem vypadala velmi svůdně a to, že jí táhne na šedesát, by netipoval asi ani ten nejpřísnější kritik.

Představitelka v seriálu nechvalně proslulé potvory Eddie Brittové se pochopitelně nezlobila, když ji před restaurací přepadli fotografové, a naopak se pyšně nesla v sandálcích na vysokých jehlách. Nicollette předvedla nejen štíhlé nožky v síťovaných punčochách, ale překvapila i absencí podprsenky, což si ovšem může i ve svém věku směle dovolit.

Rodačka z anglického Sussexu, jež byla necelý rok provdaná za kolegu a současného manžela Lisy Rinny Harryho Hamlina, má za sebou vztah i se zpěvákem Michaelem Boltonem nebo osobním trenérem celebrit Nicklasem Söderblomem. Ani druhé manželství s Aaronem Phypersem, který je pro změnu nyní manželem herečky a exmanželky Charlieho Sheena Denise Richards, jí nevyšlo. Jejím aktuálním partnerem by měl být umělec a fotograf Jake Marcus.

Reklama

Další články

Načítám