Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Barbora Mudrová (31) se ukázala ve společnosti s těhotenským bříškem. Několik dnů před porodem si vyrazili s partnerem podívat se na minisérii o Ivetě Bartošové. Jestli čekají holčičku, nebo kluka, si nebyla jistá ani hereččina lékařka.

Asi za 14 dní by měla porodit. Zatím přibrala deset kilo a těhotenství, které probíhá v pohodě, Báře sluší. „Uklidnila jsem se v momentě, odkdy mám připravenou všechnu výbavičku pro miminko i tašku do porodnice. Koupili jsme si novou matraci, takže mě ani nebolela záda,“ svěřila Super.cz.

Pohlaví děťátka sice tuší, ale možná bude pro rodiče překvapením. Při zatím poslední kontrole, kterou podstoupila 3 týdny před porodem, si doktorka nebyla úplně jistá. Takže o tom raději nemluví. Mají připravená jména, půjde o tradiční česká. Miminko čeká s partnerem Martinem. Ten není z branže, je grafik a podnikatel.

Jednu z nejzápornějších postav seriálu Ulice, která v minulosti intrikovala a dítě si „pořídila“, aby nemusela do vězení, mateřství změnilo. „Ája prozřela, uvědomila si, jak je důležitá láska. A já? Výhledově budu uklizená stranou jako spokojená maminka,“ řekla nám.

Bára Mudrová pochází z dvojčat. Její sestra Alena se stala maminkou už před dvěma roky, kdy porodila dcerušku. Spolu dokonce účinkovaly v televizi už ve třinácti letech v epizodě seriálu Oběti. Rodiče jim hráli Viktor Preiss a Taťjana Medvecká. S dvojčetem se před kamerou naposledy setkala v pohádce Pravý rytíř (2016), v níž ztvárnily víly.

Zítra ji uvidíme jako Áju v Ulici naposledy, kdy točila před nástupem na mateřskou. Její malé bříško diváci vůbec nepostřehli... O návratu do seriálu momentálně nepřemýšlí, ani neví, jestli dějová linka Áji bude mít pokračování. „Jsem prvorodička, takže si úplně neumím představit, jak mateřství budu vnímat, co se bude dít. Jak se všechno vyvine,“ svěřila Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám