Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Aneta Chovanová alias A.N.D.U.L.A byla jednoznačně nejvýraznější osobností na finále Miss Czech Republic. Díky křiklavě fialovým šatům byla doslova k nepřehlédnutí.

"Je to aktuálně nejmodernější barva, která vládne světu. Řekly jsme si s návrhářkou Zuzkou Lešák Černou představu a vzniklo z toho toto. Šaty byly šité mně na míru. Bála jsem se, že to bude moc, ale je to super," řekla Super.cz Aneta, která vyrazila na galavečer do Fora Karlín s partou kamarádek.

Po rozchodu s otcem syna Patrika, podnikatelem Františkem Doležalem, v jejím životě zatím žádný nový muž není. "Nikdo po mém boku bohužel není," prozradila s tím, že s Františkem má stále velmi pěkný vztah a rodina často tráví čas spolu.

"Dnes hlídá syna František, tak mám v plánu si to večer užít. Zase tak dlouhé to ale nebude. Zítra už se synem máme nějaké plány, tak bych se mu ráda věnovala," uzavřela influencerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám