Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Upřímnou soustrast po smrti jeho syna vyjádřila exmanželovi Ivanu Vyskočilovi herečka a kavárnice Anife Vyskočilová (50). S Jakubem Vyskočilem, který spáchal sebevraždu, měla podle svých slov pouze dobré vztahy.

"Na Jakuba si budu pamatovat jako na svého prvního českého kamaráda, kterého jsem tady poznala. Byli jsme tehdy dvacetiletí a on mě seznámil se svým otcem. Díky Jakoubkovi jsem získala úžasného člověka, který mi do života vstoupil tak moc lidsky, a seznámil mě s mužem, který vždy stál a stojí při mně v mých dobrých i těžkých chvílích, i když je to dnes už můj exmanžel," vyznala se Anife.

Do nebe vzkazuje Jakubovi, že děkuje za to, že ho tehdy poznala. "Ať je ti země lehká a občas nás navštiv třeba v podobě deště. Bolí to. Ivánku, myslím na tebe a stojím při tobě. Milá rodino, držte se mi, myslím na nás," dodala temperamentní brunetka ve statusu na rozloučenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám