Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) se rozhodla drsně obout do Ivety Bartošové (†48). Zpěvaččiny excesy z posledních měsíců ji vytočily do té míry, že kontroverzní pěnici, se kterou se ještě před rokem a půl kamarádila, chce smést z povrchu zemského. „Bože, už tu Ivetu někdo zastřelte,“ napsala si na Facebook. A pro Super.cz řekla ještě drsnější odsudek.

„Ano, bývaly jsme kamarádky, ale i kamarádství má své meze. Naprosto mě odzbrojilo, že se prý v nemocnici měla shánět po něčem zeleným. To už je fakt konec. Je to těžká alkoholička a v podstatě i feťačka, když žere prášky. Sama jsem ji nikdy střízlivou nezažila. Při natáčení Čápů s mákem měla u sebe pořád lahvičku Evianu s vodkou,“ vzpomíná Agáta, která se s Bartošovou potkala i na mnoha dalších akcích. A Iveta prý nikdy nebyla úplně při smyslech.

„Jediný, koho je mi líto, je Artur. Tomu zpackala život. Každá matka by tu měla být pro své dítě a ne dítě pro ni. To se jí nedá odpustit,“ zlobí se Agáta, která prý nechápe, proč ochránce Ivety Rychtář udělal z jejího posledního kolapsu mediální show. „Kdyby jí chtěl opravdu pomoci, odveze ji sám a nebude volat záchranku, když se ví, že je to pak hned medializované. Jeho chování přitom mi připadalo k poblití. Snad mě teď za to nezmlátí,“ kroutí hlavou sama kontroverzní modelka, která má za sebou v útlém mládí drogovou závislost a také paří, ale nikdy kvůli tomu na rozdíl od Bartošové nezameškala pracovní povinnosti. A jak by se mohlo nemocné Ivetě pomoci?

„Potřebuje ústavní péči. Alespoň na tři roky. Ať ji zbaví svéprávnosti, to je jediné řešení,“ dodala pro Super.cz Agáta. Na Facebook si ale napsala razantnější řešení. „I já ráda přispěju, koupíme zbraň a snad to zvládne sama. Pokusy bez pořádnýho revolveru jsou na prd,“ uvedla Hanychová na sociální síti.

Reklama

Další články

Načítám