Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Sestřičky jsme ji vídali jako zdravotní sestru, spolubydlící Michaely Tomešové (32), která chodila s Davidem Gránským (32). V seriálu ZOO prodává její postava zákusky v bufetu a vztah má se Štěpánem Benonim (39). Mladou herečku Natálii Halouzkovou (23) vždy charakterizovala její dlouhá zrzavá hříva.

Proto nás překvapilo, když jsme ji potkali na první tiskové konferenci muzikálu Biograf láska složeného z hitů Hany Zagorové (†75). Natálka, pro niž půjde o první divadelní roli, si totiž nechala ostříhat vlasy o půl metru a má mikádo. "Nové vlasy mají svůj důvod, je to pro novou roli," vysvětlila Natálka, která nám mimo kameru prozradila, že už není ani se svým přítelem, kterého nám před časem představila.

Povídali jsme si samozřejmě i o divadle, ze kterého má velkou trému. V Kalichu si poprvé v životě zahraje v muzikálu. "Je to moje poprvé a vlastně jsem si to vymodlila. Od malička jsem chtěla být herečka, tanečnice a zpěvačka a muzikál všechny ty věci dohromady spojuje," řekla nám Natálka, která v divadle znala pouze Míšu Tomešovou a zatím se seznámila s Felicitou Prokešovou, s níž se bude alternovat. "Mám se toho hodně co učit a jsem na to připravená," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám