Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvě dívky obvinily herečku Zaru Phythian (36) a jejího manžela Victora Marka ze sexuálního zneužívání. Phythian, známá mimo jiné z marvelovky Doktor Strange, dnes u soudu vše popřela.

Prokurátoři tvrdí, že pár pravidelně zapojoval dívky do sexu. S Victorem se měly pokoušet o vytvoření pornografického materiálu. Údajné zneužívání mělo začít v roce 2005 a probíhat po dobu tří let, načež jedné z dívek mělo být pouhých 13, když začalo.

Došlo prý i na pohlavní styk, k němuž mělo docházet jednou až dvakrát měsíčně, vyslechli porotci v Nottingham Crown Court.

Manželé jsou nyní obviněni ze 14 sexuálních aktivit s dítětem, všechny nicméně popírají. Victor k tomu čelí obvinění z napadení jiné nezletilé dívky. I to popírá.

Jeho obhájce uvedl, že se údajné oběti spolčily, a trvá na tom, aby byl jeho klient zproštěn všech obvinění.

Dívky popřely, že by šlo o komplot. Jedna z nich uvedla, že se rozhodla proti páru vystoupit, protože se nedávno stala matkou a už nedokáže žít se studem. Zároveň chce zabránit tomu, aby se podobné incidenty do budoucna opakovaly, argumentovala.

Zara bývala mistryní bojových umění, než v roce 2016 prorazila v Hollywoodu. Má na kontě mnoho vedlejších rolí v celovečerních velkofilmech.

V březnu 2017 nicméně byla zatčena za podezření ze sexuálních zločinů, které zahrnovalo i jejího manžela.

Reklama

Další články

Načítám