Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od loňského dubna, kdy se princ William (41) a jeho Kate (42) stali manželi, je na dvojici vyvíjen nátlak ze strany médií, která neustále hovoří o jejím možném těhotenství. Avšak redaktoři únorového čísla amerického magazínu Globe zašli ještě o krok dále. Titulní stranu totiž pokrývá nápis „KATE LOSES BABY!“, což naznačuje, že britská vévodkyně otěhotněla, ale prodělala potrat. Informace však nemají podložené žádnými pádnými argumenty, ani důvěryhodnými zdroji.

Globe si však i uvnitř čísla stojí za svým: „Princ William a jeho nevěsta Kate jsou zdrceni poté, co se dozvěděli, že přišli o dítě, které tak zoufale chtěli. Přečtěte si detaily o srdcervoucím potratu a jak Kate sdělila zničující zprávu Williamovi a také co k tragédii říkají zasvěcení lidé z paláce. To vše pouze v novém Globe.“

Magazín následně poukazuje na fotografii, kde mají oba sklopené hlavy. V tu chvíli si údajně o tragické zprávě měli povídat. Kate je navíc údajně smutná i proto, že ji William na šest týdnů opustí kvůli misi na Falklandech, kde bude působit jako pilot.

William s Kate se s podobnými spekulacemi potýkají již dlouho. Jednou je upozorňováno na to, že pokud vévodkyně neotěhotní do několika měsíců od svatby, poruší se tak britská královská tradice, podruhé se zase lékaři vyjadřují k problematickému otěhotnění Catherine kvůli její přílišné štíhlosti.

Reklama

Další články

Načítám