Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mahulena Bočanová (57), která před časem dostala vyhazov z primáckého pořadu TopStar, který moderovala celých pět let, na sebe nedávno napráskala nejen to, kolik měsíčně utratí za telefon, ale i to, že má na krku exekutora. Jak se to stalo?

Mahulena se stala dalším terčem vtipálka Kazmy, který jí v rámci své show telefonoval a vydávaje se za mobilního operátora ji vyzpovídal ohledně toho, kolik měsíčně za telefon utratí. A je to teda pořádná pálka. „Já telefonuju strašně moc, hodně posílám smsky a textovky, vyšplhá to vysoko. Když se strašně snažím ovládat, tak je to okolo čtyř tisíc,“ přiznala do éteru Mahu.

A nechtěně na sebe prozradila i to, že jí kvůli nezaplacené složence přišla exekuce. „Já platím pětistovku za internet a zapomněla jsem to zaplatit a přišla mi exekuce. To jsem omdlela,“ řekla do vysílání. „Jak nemám trvalé bydliště na Staromáku, tak mi ty složenky chodí všelijak,“ vysvětlila, kde se stala chyba, kterou jistě záhy napravila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám