Hlavní obsah
Článek

Představitelka lékařky Meredith Grey ze seriálu Chirurgové nemá příliš času nazbyt. Ellen Pompeo (52) je totiž trojnásobnou mámou, stále se věnuje natáčení zmiňovaného seriálu, a navíc vede vlastní produkční společnost. Je tak zřejmě ráda, když si stihne vůbec odskočit na jídlo. V neděli na Den matek si ovšem dopřála společný oběd s manželem Chrisem Iverym (54) v jedné z restaurací v losangeleské čtvrti Studio City.

Pohodovému obědu tak nemusely předcházet žádné velké přípravy. Naopak se skoro zdálo, jako by si herečka přispala a na poslední chvíli si na smluvenou schůzku k pyžamu vzala jen sandálky a kabelku. Ve skutečnosti se ale určitě jednalo o stylový kousek z dílny některé věhlasné značky.

Hereččin manžel se sice fotoaparátů tentokrát stranil, nicméně si společně strávený čas pouze s manželkou jistě užil. Jejich dcery Stellu (12), Siennu (7) a pětiletého syna Eliho si tak zřejmě vzala na starost chůva.

Herečka a hudební producent se poznali v roce 2003 v Los Angeles a po pěti letech randění se vzali. Z Pompeo se mezitím stala jedna z nejlépe placených seriálových hereček, která podle údajů z roku 2020 magazínu Forbes údajně inkasuje 550 tisíc dolarů za každou epizodu seriálu. Chirurgové přitom aktuálně pokračují již 19. řadou a samozřejmě ani tentokrát Pompeo jako hlavní hvězda nemůže chybět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám