Hlavní obsah
Článek

Herečka Bára Petrová Šťastná, manželka herce Jana Šťastného, se poprvé od porodu syna Ondřeje objevila na veřejnosti. Prvního potomka porodila loni v listopadu a všechna těhotenstvím nabytá kila jsou pryč. Bára je štíhlá jako proutek.

"Cítím se výborně. Dnes jsem poprvé bez Ondráška. Je to naše první odloučení. Hlídá ho maminka. Už nekojím, takže to jde," prozradila Super.cz půvabná Bára. "Musím říct, že jsem bez něj dvě hodiny a už se mi stýská a těším se, až zase budu u něj," dodala herečka, kterou na párty v Coco baru vyzvedl před půlnocí její manžel.

"Honza měl divadlo. Na párty k nové kampani umělých řas jsme proto, že prodloužené a zahuštěné řasy nosím už hodně dlouho a nemůžu si to vynachválit. A lidé z firmy jsou naši kamarádi," uzavřela Bára Šťastná.

S Janem Šťastným vypadali spokojeně a bylo znát, že krize je zažehnána. V listopadu manžela Bára vyhodila z domu poté, co média publikovala jeho fotografie z vykřičeného domu, kam zavítal a strávil zde v noci několik hodin. Nyní je jejich vztah zase idylický. Bára mu odpustila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám