Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Věděli jste, že trampolíny vyvinuli Inuité? Skákali na mroží kůži, což bylo celkem nebezpečné. Čas plynul a vývoj trampolín s ním. Když se dnes projdete nejen po satelitním městečku, vidíte na zahradách doslova trampolínovou přehlídku. Není ale trampolína jako trampolína. Pokud uvažujete, že si ji letos pořídíte, zaměřte se na kvalitu, bezpečnost, odolnost a spolehlivého prodejce.

Proč je trampolína vhodná pro děti a jakou vybrat?

Foto: hawaj.cz
Více

Foto: hawaj.cz

Komerční sdělení

Děti by měly mít pohybu dostatek a několik minut dovádění na trampolíně jim ho jistě vynahradí. Další výhodou je výrazné posílení těla a vyplavení dostatečného množství endorfinů. „Při výběru trampolíny hledejte ty s vnitřní ochrannou sítí, které zajistí maximální bezpečnost. Dále dbejte na kvalitní konstrukci. Konstrukce by měla být vybavena T spojkami, které eliminují sváry a zajistí absolutní pevnost. Skákací plochu vybírejte tu z kvalitního PP mesh materiálu s UV filtrem,“ radí Jakub Čorňák z internetového obchodu Hawaj.cz, který patří mezi největší prodejce trampolín v ČR. Při výběru trampolíny se vyplatí spolehnout se na ověřeného prodejce, který má dlouholeté zkušenosti s jejich výrobou a prodejem.

Je skákání na trampolíně bezpečné?

Foto: hawaj.cz
Více

Foto: hawaj.cz

Komerční sdělení

Při pořizování trampolíny vás může napadnout, zda je skákání na trampolíně bezpečné a zdraví prospěšné. Skákání na trampolíně je bezpečná zábava pro děti i dospělé. Důležité je samozřejmě dodržovat všechna doporučení výrobce a mít děti vždy pod dohledem. ,,Díky tomu, že se při samotné výrobě dbá na maximální kvalitu, preciznost a bezpečnost, se dětem na trampolíně nemůže nic stát. Při výběru dbejte na to, aby měla trampolína veškeré potřebné bezpečnostní prvky. Vnitřní ochranná síť se zipem, kvalitní kryt pružin a ochranné návleky na tyčích by měly být samozřejmostí,“ tvrdí Jakub Čorňák z Hawaj.cz a dodává: „Abychom u našich trampolín zaručili bezpečnost a maximální kvalitu, máme trampolíny certifikované zkušebním ústavem TÜV.“ Skákáním na trampolíně navíc můžete eliminovat mnoho zdravotních problémů, jako jsou například bolesti zad nebo obezita.

Víte, že trampolíny mají i své příslušenství ?

Foto: hawaj.cz
Více

Foto: hawaj.cz

Komerční sdělení

Když se rozhodnete pro pořízení trampolíny, měli byste jako součást balení obdržet potřebné příslušenství. ,,Součástí balení každé naší trampolíny jsou schůdky s protiskluzovou úpravou, a také veškeré potřebné nářadí pro sestavení trampolíny,“ říká Jakub Čorňák z Hawaj.cz. K trampolínám existuje také řada různého příslušenství, jako jsou například kotvící sady proti větru nebo např. závěsné síťové tašky na obuv. Jelikož i ten nejkvalitnější produkt se jednoho dne může opotřebit, některé části trampolíny bude časem potřeba vyměnit. Proto je dobré volit výrobce, který má v nabídce také náhradní díly. Díky tomu pak nemusíte pořizovat novou trampolínu, ale jen potřebné náhradní díly. ,,K našim trampolínám Hawaj nabízíme samozřejmě všechny potřebné náhradní díly. Ať se jedná o skákací plochu, ochrannou síť, pružiny nebo drobné součástky, všechny tyto díly máme skladem na všechny námi prodávané modely i rozměry,“ říká Jakub Čorňák z Hawaj.cz.

Další články

Načítám