Hlavní obsah
Článek

Na Den matek vyrazili Shia LaBeouf (37) a Mia Goth (28) na procházku s novorozeným potomkem po kalifornské Pasadeně. Novopečená maminka dostala od partnera balónek s přáním, který připevnila na kočárek.

Rodičům to moc slušelo. Herec dokonce chvíli nesl děťátko v náručí. Pohlaví ani jméno miminka hvězdný pár neprozradil. Přivítali ho na svět už v březnu.

Vztah Goth a LaBeoufa byl od začátku velmi turbulentní. Po seznámení při natáčení snímku Nymfomanka si v říjnu 2016 řekli ano v Las Vegas. Spekulovalo se, jestli byl sňatek vůbec legální, herec ho nicméně potvrdil.

O dva roky později, po několika bouřlivých incidentech, při jednom z nichž LaBeouf Goth dokonce na veřejnosti vyhrožoval smrtí, podal Shia žádost o rozvod, není ale zcela jasné, jestli byli oficiálně rozvedeni.

Po rozchodu LaBeouf randil například s hudebnicí FKA twigs, která ho zažalovala za týrání a psychickou újmu, nebo s herečkou Margaret Qualley.

Herec v průběhu let pobyl v několika léčebnách, při jedné z návštěv mu mimo jiné diagnostikovali posttraumatický syndrom a prý na své výbušnosti, která se v minulosti projevila i při natáčení filmů, pracuje.

S Goth je znovu spojován od března 2021. O pár měsíců později se pak herečka začala objevovat s bříškem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám