Hlavní obsah
Článek

V době, kdy se princ Harry (39) s manželkou Meghan (42) opět dostávají na titulní strany médií kvůli jejich hojně diskutované účasti na oslavách platinového jubilea královny Alžběty II., se zřejmě vévoda ze Sussexu potřeboval trochu odreagovat.

V pátek si tak v kalifornské Santa Barbaře se skupinkou přátel zahrál zápas póla, a jelikož je citlivý na slunce, nechal si před jeho začátkem natřít záda a krk opalovacím krémem. Všichni zúčastnění tak mohli spatřit princovu muskulaturu v plné parádě. Stalo se tak zároveň v den, kdy jeho syn Archie slavil třetí narozeniny, a tak měl Harry zřejmě o celodenní program postaráno.

Minulý týden si přitom manželé vyslechli verdikt, že se během oslav zmiňovaného královnina jubilea začátkem června nesmí účastnit tradičního mávání z balkonu Buckinghamského paláce. Stalo se tak poté, co se před dvěma lety rozhodli vzdát královských povinností a žít natrvalo ve Spojených státech.

Podobně tomu bude i u prince Andrewa, jenž byl po opakovaných aférách se ženami, spojování s nechvalně proslulým americkým finančníkem Jeffreym Epsteinem, a především kvůli skandálu týkajícího se zneužití tehdy nezletilé Virginie Giuffre, v lednu letošního roku zproštěn královských a vojenských titulů.

Zaměstnanci paláce zároveň řeší, jak zabránit týmu z kanálu Netflix, s nímž mají Harry s Meghan podepsanou dlouhodobou spolupráci, v natáčení během zmiňovaných oslav, a vyvarovat se tak další nevyžádané pozornosti i do budoucna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám