Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Blanca Blanco (41) se zatím proslavila jen v béčkových filmech. Hlavní role nějakého trháku ji zatím vždy minula hodně velkým obloukem, a tak se Blanca snaží popularitu nahnat někde jinde.

Před několika lety například vzbudila velký rozruch na předávání Zlatých glóbů, kde nedbala na předepsaný dress code. Místo černé barvy, jež měl být výrazem solidarity s obětmi sexuálního obtěžování, které otřáslo Hollywoodem, si červený koberec podmanila v ohnivě červené róbě.

Naposledy si rodačka z Kalifornie zaprovokovala během barevného focení ve městě Washtucna. Herečka předvedla své sexy křivky a ladné nožky, když pózovala vedle opuštěného školního autobusu pomalovaného graffiti.

Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby herečce na jednom ze snímků nevypadlo z odvážného outfitu ňadro. U této dámy je totiž na první pohled jasné, že se nejednalo o náhodu, ale záměr. Fotografové měli každopádně rázem žně.

Reklama

Další články

Načítám