Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nechte se inspirovat našimi typy na lechtivé valentýnské dárky. Těm z vás, kteří navíc chtějí zažít něco nevšedního, přinášíme právě nyní několik žhavých typů na neotřelé a opravdu originální dárky. Překvapení a radost z takového dárku jistě nebude předstíraná. Buďte originální a darujte orgasmus!

LELO TIANI ve valentýnském dárkovém balení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S touto novinkou budete mít absolutní kontrolu nad svou partnerkou díky dálkovému bezdrátovému ovládání, které reaguje na sebemenší pohyb ruky. Abyste věděli, jakou intenzitu vibrací má v daný okamžik masážní strojek partnera/ky, zrcadlí dálkové ovládání jeho přesné vibrace. Díky tomu může ovládání sloužit jako další masážní strojek a záleží jen na vás, zda ho zapojíte do hry.

Fun Factory G4

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nová řada dobíjecích a 100% vodotěsných pomocníků od tradičního německého výrobce Fun Factory tolik typického svou kvalitou, hravým designem a vysokým výkonem.

Nejžhavější novinky pro muže mají jméno Tenga 3D

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tenga představuje novu řadu výrobků pro zcela nový pocit z masturbace s možností opakovaného použití. Každý z pěti modelů vám poskytne jiný požitek a každý uživatel si jistě najde ten „svůj nej“.

Králíček FiFi od JeJoue

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

FiFi je vibrátor v populárním tvaru králíčka. Jedná se o vůbec první vibrátor se třemi motory. Díky propracovanému tvaru a vysokému výkonu je předurčen k dokonalému současnému dráždění bodu G a klitorisu, který dokonale obejme svými oušky.

Voňavá i vzrušující – taková je milenecká kosmetika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte si voňavou relaxační masáž a nechte se unášet na vlně vzrušení. Milostná masážní svíčka tající při teplotě lidského těla i masážní oleje navíc vyživují a hydratují pokožku a jsou bohaté na vitamin E. Kvalita výrobků je zaručena použitím pouze přírodních extraktů bez chemických příměsí. Zlatý prach ze 24k zlata zanechá na pokožce krásné třpytivé tóny. Masážní oleje LELO promění vašeho partnera v opravdové „zlatíčko“.

Další články

Načítám