Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavel Mang (43) byl hlavní dětskou hvězdou dnes již legendárního seriálu Cirkus Humberto (1988). I když tento sympaťák v klenotu české televizní tvorby projevil nesporný talent, dnes už se hraní takřka nevěnuje.

„Já se tomu herectví už tolik nevěnuji. Ze světa showbyznysu jsem před lety de facto odešel, podnikal jsem a dnes působím v manažerské pozici bezpečnostních služeb. A jako neuvolněný starosta nově u nás v Trubíně," řekl Mang pro Super.cz.

Komunální politiku za herectví rozhodně nehodlá vyměnit, na podzim prý hodlá obhajovat svůj mandát. Občas si ale k herectví odskočí.

„Jsem rád, že mi režisér Artur Kaiser dal byť malou, ale výraznější roli v jeho novém filmu Cirkus Maximum, který půjde v září do kin. Zase jsem si zpátky přičichl k té atmosféře a musím říct, že mě to vrátilo zpátky a nebránil bych se dalším rolím, pokud by za to stály,“ řekl nám v rozhovoru Vašek z Cirkusu Humberto.

Bývalou dětskou hvězdu jsme vyzpovídali na otevření showroomu s auty, kde se pohybovala další bývalá dětská hvězda Regina Řandová. „Reginu pochopitelně znám. Dodnes ale jen z obrazovky. Je to neskutečně milá a stále krásná žena. A má velký smysl pro humor, a to mě baví,“ podotkl Pavel Mang, který se nedávno stal i starostou obce Trubín na Berounsku, kde s rodinou žije.

„Pavel Mang je moc milý a pořád má tu jiskru v oku, jako měl malý Vašek v Cirkusu Humberto. Hezky jsme to všechno zdrbli,“ dodala s úsměvem herečka a dabérka Regina Řandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám