Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne všechny topmodelky si potrpí na cestování v business třídě, pětihvězdičkové hotely a všudypřítomný luxus. Například pro Báru Podzimkovou (24) jsou mnohem důležitější autentické nevšední zážitky. Jedna z nejúspěšnějších modelek současnosti si se svým snoubencem Albertem Černým pořídila obytný vůz, kterým cestují po Evropě.

Podobný způsob cestování si oblíbili Tonya Graves, Monika Leová s manželem Martinem, nebo blogerka Nikol Trojanová s přítelem Lukášem. V domě na kolečkách tráví rádi dovolenou také Aleš Háma nebo Lucie Benešová.

Bára a Albert si jako milovníci surfování naprosto zamilovali Portugalsko. „S Albertem jsme o vlastní přestavěné dodávce snili už dlouho, tenhle styl cestování se nám odjakživa líbil. Letos nám to konečně klaplo a vyjeli jsme na naši první cestu do Portugalska. Strávili jsme tam celý duben a celou dobu surfovali,“ svěřila se Super.cz sympatická kráska, která se o své cestovatelské zážitky dělí se svými fanoušky. „Dokonce jsme tady o naší cestě natočili náš první společný podcast, který se jmenuje Vlnění.“

Podzimková se ale nevyskytuje jen v zahraničí. Brzy ji bude možné potkat také v Česku. Kráska během května určitě zavítá na jedno z castingových kol soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. Tato soutěž totiž odstartovala její hvězdou kariéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám