Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je jisté, že v roli moderátorky Televizních novin na Nově se bude muset objevit nová tvář. Kristina Kloubková je totiž v pátém měsíci těhotenství a na televizní obrazovce prostě bude nějakou dobu chybět. „Kdo nahradí Kristinu Kloubkovou, oznámíme až ve chvíli, kdy bude odcházet na mateřskou dovolenou. Zatím je předčasné to komentovat,“ sdělila tisková mluvčí Novy Marie Fianová.

Podle deníku Aha! ovšem už na Nově probíhají kamerové zkoušky a mezi pozvanými byla i bývalá sporťačka Novy Renáta Dlouhá. Ta nejsledovanější televizi opustila už před mnoha lety, kdy dala přednost rodinnému životu po boku fotbalisty Pavla Kuky, se kterým má dvě děti.

Naposledy se Dlouhá objevila na obrazovce v roce 2008 na stanici Z1. Pakliže by si Nova skutečně vybrala svou bývalou tvář, byl by to hodně povedený návrat. Dlouhá je totiž po letech neokoukaná tvář, která by Nově zajistila potřebnou publicitu i zájem diváků.

Reklama

Další články

Načítám