Hlavní obsah
Článek

Když jsme ho sledovali v reality show Survivor, chvílemi jsme si říkali, jestli nemá na zádech žábry, protože vydržel dlouze mluvit bez jediného nadechnutí. Potetovaný truhlář Adam Raiter byl přidělen do party s "necelebritami", i když byl díky vztahu s modelkou Agátou Hanychovou (38) známější než leckteří VIP.

"Bylo to zvláštní, protože jsem nepatřil ani do jednoho kmene, nepřijal by mě ani ten druhý. S tím souviselo i to mluvení. Řekl jsem si, že to všechno pustím, když nechci hrát jako oni, tak budu hrát po svém a aspoň budu vidět," vysvětlil svoji strategii. O zviditelnění Adamovi šlo kvůli tomu, že si chce splnit svůj sen a mít vlastní řemeslný pořad, který by moderoval, o čemž v našem videu vyprávěl, a už je to prý na dobré cestě.

Zajímalo nás i to, jak to má po rozchodu s Agátou s láskou. "Láska přijde sama. Nehrotím to a myslím, že to tak máme všichni, že kolem nás chodí spousta lidí, fanynek. Nevíte, komu věřit. Byl bych radši, kdyby přišel někdo z předtím. Nejdřív je potřeba to ustálit, zvyknout si a pak teprve řešit holky," míní Adam, který prý od rozchodu s Agátou žádnou vážnou známost neměl. "Neberu žádné náhradníky, jdu jasně za svým cílem a taková holka ještě nepřišla. Ani na ostrově, tam na to nebyly ani podmínky," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám