Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už má po operaci kolene, kterou musel absolvovat po návratu z reality show Survivor, a rád by se zase vrátil k boji. "Už jsem v plné síle, i když dva naplánované zápasy se kvůli soupeřům zrušili," řekl Super.cz zápasník Gábor Boráros. Mohl by tedy mít víc času věnovat se dceři Zoře, která se narodila 5. dubna na jeho narozeniny. A to přesto, že s partnerkou Monikou Jákliovou už netvoří pár.

Monika se s Gáborem rozešla, protože mu přišla na nevěry. "Jako rodiče fungujeme nadále, ale teď hledám byt. Budu bydlet sám," vysvětlil. A byl tedy nevěrný? "Někdy ano, někdy ne," potvrdil, že byl přítelkyni nevěrný v době, kdy byla těhotná a rodila. "Já nikoho nehledal, byla to náhoda," krčil rameny.

Že by se k sobě s přítelkyní vrátili stejně jako například Karlos Vémola s Lelou Ceterovou úplně nevylučuje. "Uvidíme, co bude v budoucnosti. Neplánovali jsme a neplánujeme nic. Když budu šťastný a spokojený, tak bude dobře," míní Gábor, který v našem videu prozradil, že mimo jiné špatně snášel, že s Monikou žijí v jejím domě. "Potřebuju mít něco, co je jenom moje," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám