Hlavní obsah
Článek

Divadélko kolem zpěvačky Ivety Bartošové (†48) po jejím úterním kolapsu neutichá. Ještě dnes dopoledne se nám její pečovatel Josef Rychtář (65) dušoval, že v nemocnici bude muset zůstat, protože pokud podepíše revers, končí s ní. Teď ale přiznal, že lhal. „Ivetu jsem si odvezl z nemocnice již včera,“ potvrdil Super.cz Rychtář.

„Omlouvám se. Zčásti to bylo kvůli tomu, že jsem chtěl, aby měla klid, zčásti proto, že jsem chtěl číhajícím fotografům dopřát, aby si to před nemocnicí užili déle,“ vysvětluje, proč nemluvil pravdu. Takže ten, kdo čekal, že Iveta jako vždy vydrží ve špitále jen nezbytně nutnou dobu, měl pravdu. „Je nutné zdůraznit, že k odchodu nedošlo na základě jejího rozhodnutí a podepsání reversu, ale na základě řádného propuštění primářem oddělení,“ zdůrazňuje zpěvaččin opatrovník. Během našeho telefonátu dorazil po jednání na úřadech zpět do uhříněvského domu své chráněnkyně.

„Ahoj, Ivetko. Usmívá se na mě jako sluníčko. Je tak krásná! Právě se dívá na televizi a je v pořádku. Mám z ní velkou radost,“ rozplývá se majitel bezpečnostní agentury. Toho nejvíc potěšilo, že Iveta sama ve VIP zprávách vysvětlila, jak přišla k modřině, a tak z něj sňala podezření, že ji bije. A co Rychtář říká na slova své ženy, že Bartošová je alkoholička, která zneužívá léky?

„Za její slova o tom, že nejsem násilník, jí musím poděkovat. Jinak ale kope kolem sebe. Stejně jako pán, který prohlásil, že jsem mu odcizil sbírku odznaků. Na něj jsem dnes také podal trestní oznámení. Všechno je ale nakonec jedno, hlavně že je Ivetě lépe,“ dodal rozradostnělý Josef Rychtář.

Reklama

Další články

Načítám