Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během nadcházející přehlídky Top Secret budou prezentovány opravdu odvážné modely spodního prádla. Vzhledem k tomu, že postavy modelek musí být naprosto dokonalé, prošlo výběrovým sítem jen málo modelek z minulých ročníků.

Mezi hrstku vyvolených, které zazáří na mole, patří Iveta Lutovská (40) a Aneta Vignerová (36). My jsme byli u toho, když modelky fotily pro přehlídku odvážné vizuály. Měli jsme to štěstí vidět Miss České republiky pro rok 2009 pouze ve spodním prádle, což se jen tak nestává. Je třeba uznat, že Tomáš Ujfaluši si velmi dobře vybral.

„Tyto dívky patří mezi naše stálice. Vypadají skvěle i bez retuší," pochvaluje si práci s Vignerovou a Lutovskou manažerka organizující agentury JVS Group Květa Havelková. Jak to bude Anetě a Ivetě slušet naživo se můžete přijít přesvědčit 12. března v Hotelu Hilton Prague. Poslední lístky jsou ještě k mání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám