Hlavní obsah
Článek

Právníci Johnnyho Deppa (60) zaútočili na Amber Heard (37) v novém prohlášení, v němž označili její svědectví u sodu za její životní herecký výkon. Depp žaluje svou ex za pomluvu, ona se v těchto dnech hájí na lavici svědků a snaží se dokázat, že byla obětí domácího a sexuálního násilí ze strany Deppa. Její výpovědi byly velmi emotivní.

Právní tým herce nicméně v prohlášení upozorňuje, že „příběhy Heard se s časem mění, jak se jí to hodí“, a herečka stále přichází s novými detaily.

Deppův mluvčí zdůraznil, že hercovy vzpomínky na incidenty, zůstaly po „celých bolestivých šest let“ neměnné, už od vznesení prvních obvinění.

„Jak právní zástupce pana Deppa správně předpověděl ve svých úvodních prohlášeních minulý měsíc, paní Heard skutečně předvedla během svého předvolání životní výkon,“ stojí v prohlášení, k němuž právní tým Deppa přidal ostré varování.

„Následující křížový výslech týmu pana Deppa bude nejvýmluvnější a jistě upozorní na mnoho omylů, které se nyní paní Heard pokoušela vydávat za fakta ve svém spletitém svědectví.“

Na to reagoval tým Amber slovy, že se "Deppovo tvrzení o pomluvě rozpadá tak rychle, že se jeho právní zástupce ze žalobce mění v pronásledovatele“.

„Jelikož prohrál soud ve Spojeném království, možná by měl spíš zvážit novou strategii než recyklovat napadání oběti, a převzít odpovědnost za své chování,“ uvedl v prohlášení tým Heard s tím, že Depp nerozezná realitu od fikce.

Soud se na týden odročil a porotci byli varováni, aby se během pauzy nedívali na sociální sítě, a bylo tak zajištěno, že jejich názory nebudou ovlivněny. Po pauze bude následovat křížový výslech Heard týmem Deppa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám