Hlavní obsah
Článek

Krásnou tvářičkou i štíhlou postavou může Poppy Delevingne směle konkurovat své sestře Caře (31). Stejně jako ona se věnuje modelingu i herectví, přesto jejího věhlasu nikdy nedosáhla. Výčet jejích spoluprací se slavnými značkami ale také není krátký. Za zmínku stojí určitě kampaně pro Shiatzy Chen, Burberry, Marca Jacobse či Louis Vuitton.

Divokou krev v sobě mají také obě, když společně vyrazí v noci na party, bývá to dlouhé. Tentokrát se ale vše neslo v umírněnějším duchu, jelikož společně zavítaly na charitativní galavečer v Londýně.

Na akci The Eternity Charity Fundraiser se sešla nejen s Carou, ale například i s herečkou Siennou Miller nebo zpěvačkou Ellie Goulding. Šestatřicetiletá Poppy vypadala v černé róbě s vysokým rozparkem úchvatně. Mladistvý vzhled podpořila i účesem, kdy si stáhla své blond dlouhé vlasy do drdolu s pěšinkou uprostřed.

Cara a Poppy od dětství patřily ještě s jejich další sestrou Chloe k britské zlaté mládeži. Jejich rodiči jsou realitní magnát Charles Hamar Delevingne a Pandora Anne Delevingne. Rodinné kořeny těchto blondýnek přitom sahají dokonce až k britské královské rodině. Manželem Poppy je bývalý model James Cook, vzali se v roce 2014.

Reklama

Další články

Načítám