Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době plánuje modelka Lucie Šlégrová (42) vyrazit do společnosti opět ve velké večerní. Vítězka soutěže krásy z roku 2005 si nenechá ujít letošní finále Miss Czech Republic. Svou přípravu rozhodně nechtěla podcenit, ale jak sama přiznala, vybrat vhodné šaty je pro ni mnohdy problém.

„U mě je to celý život pokus omyl. Je to velmi těžké vybrat na velké poprsí šaty, abych působila decentním dojmem, ono to je s tím velkým poprsím složité. Vždy je méně více. I když nemám výstřih a šaty jsou na tělo, tak to poprsí je zvýrazněné, že to nemusí působit decentně, je to velmi náročné sehnat,“ řekla Super.cz modelka s tím, že s výběrem vhodného modelu se pere celý život.

„Rozhodně s přibývajícími lety člověk zjišťuje, že čím menší výstřih, tak je to příjemnější, mě přijdou více sexy holá záda než výstřih, je to pro mě daleko přitažlivější. Chtěla bych na Miss Czech Republic šaty od návrhářky Nadi Moravcové, kde jsou odhalená záda a nemají výstřih, snad to bude dobrá volba,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám