Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucia Molnárová sice vypadá jako neviňátko, ale podle všeho to tak nebude. Pětadvacetiltá zpěvačka, o kterou do svých týmů stáli všichni páni koučové z Hlasu Česko Slovenska, je pěkně bujná.

Slovenská média Lucii věnovala pozornost, když si začala milostný románek s jedním z místních vyhlášených playboyů. Jan Novotný, který se jako milionář účastnil reality show Nevěsta pro milionáře, byl i příčinou rozpadu manžeství moderátora Libora Boučka (43), protože mu s ním zahnula manželka Marianna Ďurianová. Bouček píše pro Hlas Česko Slovenska scénáře, takže se kvůli přítomnosti Lucie v soutěži oklikou vrátí k nejtraumatičtějším okamžikům svého dosavadního života.

Podle informací Super.cz nakonec Lucii do svého týmu získal Michal David (63), v jehož muzikálu Tři mušketýři už v Bratislavě vystupovala. "Hráli jsme tam spolu," vzpomínal na ni i Pepa Vojtek (58). Je pravděpodobné, že díky Lucii bude v soutěži a jejím zákulisí pěkně živo. Mohla by připravit i překvapení. Lucie, která hraje ve slovenské verzi Ordinace v růžové zahradě, má totiž sestru dvojče. I Petra je talentovaná herečka a  jsou si podobné jako vejce vejci. Třeba ji na obrazovce uvidíme také.

Reklama

Další články

Načítám