Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda reality show Geordie Shore Holly Hagan (29) se pochlubila fanouškům působivou proměnou svého zevnějšku. Na Instagramu sdílela video, na kterém je vidět, jak vypadala v prádle před pěti lety, versus dnes v bikinách. A změna je to velká.

V popisku se pak rozepsala, jak se kvůli svému zevnějšku natrápila, a myslela si, že nejjednodušším řešením bude plastika. Podstoupila hned dvě zvětšení zadku, ale výsledek ji neuspokojil.

„Místo té, co byla tlustá, jsem najednou byla ta, co má moc plastik a před nimi vypadala lépe,“ popsala tehdejší dobírání internetových trollů, kvůli kterému se k zákrokům koneckonců uchýlila.

Od svého tehdejšího já je dnes k nerozeznání. Přitom, jak sama přiznává, ve fitku ji potkáte maximálně dvakrát do roka. Jak tedy vysněné figury docílila?

Osvojila si zdravý životní styl, změnila stravovací návyky a místo posilování se našla v aerobiku. Změna ale nepřišla přes noc, jak sama upozorňuje, pracovala na sobě tři roky.

„Plastiky nevyřeší vaše problémy s jídlem,“ upozorňuje dnes své sledující důrazně. "Jsem pyšná, že dnes žiji zdravě, a aniž bych se přepínala,“ dodala s tím, že pokud její příspěvek odradí alespoň jednoho člověka od plastiky, považuje to za osobní úspěch.

Reklama

Další články

Načítám