Hlavní obsah
Článek

Herec Daniel Radcliffe (22) prý od útlého věku vyrůstal mezi gayi. Jeho rodiče měli spoustu homosexuálních přátel, takže mu nepřipadala láska mezi dvěma muži či dvěma ženami nijak zvláštní. Ovšem když přišel v pubertě kritický čas, kdy se ptal na orientaci sám sebe, zaznělo v něm: „Na kluky nejsem.“ Přesto se ho dodnes novináři s oblibou ptají, jestli homosexualitu jen neskrývá. Prý neskrývá, i když dokáže říct, že je nějaký chlap sexy. Nikdy by s ním ale nepsal. A kdyby přece jen, byl by to Ryan Gosling.

„Tento rok mám slabost pro talent Ryana Goslinga. Myslím, že je fantastický, a víte, byl by určitě moc milý po sexu. Vypadá inteligentně. Kdybych byl gay, vybral bych si chytrého chlapa,“ svěřil Daniel magazínu Attitude.

Z otázek týkajících se jeho sexuální orientace si ale hlavu nedělá. Nemá s odpověďmi žádný problém. „Lidé se mě pořád na to ptají. Jsem heterosexuál. Myslím, že to je důvod, proč se mě lidi pořád ptají, jsou fascinovaní, že nekašlu na to, co si myslí. Pokud jste mladý, relativně úspěšný herec a dokonce docela dobře vypadáte, tak pak když lidé neříkají, že jste gay, tak neděláte svou práci dobře,“ míní dvaadvacetiletý britský herec.

Otevřeně se přitom představitel Harryho Pottera nestydí říct, že je nějaký muž pohledný.

„Docela bez problému dokážu říct, že je někdo pohledný, vypadá dobře a dokážu říct, proč ho někdo chce v posteli, ale nikdy jsem nic takového u muže sám necítil. Na konci puberty nastane okamžik, kdy se člověk zeptá: ‚Jsem?‘ Ale já jsem nebyl,“dodal Radcliffe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám