Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Cattrall (65) byla nedílnou součástí Sexu ve městě, a dle mnohých byla její postava Samantha dokonce tou nejlepší. Po šesti řadách a dvou celovečerních filmech se Cattrall nicméně rozhodla, že si roli už nezopakuje.

Spekulovalo se, že plánovaný třetí snímek nedopadl kvůli vyhroceným vztahům s kolegyní Sarah Jessicou Parker. Pravý důvod byl ale jinde, jak Kim nyní prozradila magazínu Variety.

Herečku zjevně zklamal scénář, podle nějž jí měl 14letý Brady, syn další z hlavních postav Mirandy, poslat fotografii přirození.

„Zlomilo mi to srdce. Proč nemohla Samatha, majitelka PR firmy, raději řešit finanční problémy v důsledku krize, která nastala? Někteří lidé se z ní stále vzpamatovávají. Hned mě napadlo, že je to dobré téma k řešení, namísto nezletilého chlapce…“ odůvodnila.

Roli odmítla a snímek nikdy nevznikl. „Je v tom určitá moudrost vědět, že čeho je moc, toho je příliš,“ dodala k věci.

„Byla bych mnohem raději, kdybychom se sešly při nějakém speciálu, ale na to nikdy nedošlo. A také jsem byla připravená vzít jiné role. Musíte mít koule, abyste se postavili tlaku médií a fanoušků a řekli si 'Jsem v pohodě, teď jdu jiným směrem. Bylo skvělé s vámi pracovat, užila jsem si to, ale mám dost.'“

Když vyšlo najevo, že vznikne pokračování bez Samanthy, fanoušci to oplakali. Z loni uvedeného seriálu A jak to bylo dál nijak zvlášť nadšení nejsou, výrazná postava Cattrall jim nesmírně chybí a zklamal je také předimenzovaný scénář. Přesto se show dočká i druhé série.

A jak reagovala Kim, když se o show dozvěděla? „Říkala jsem si…jak?“ odpověděla na dotaz s tím, že ji tvůrci nikdy neoslovili, aby byla projektu součástí. Sarah Jessica Parker, jež hraje Carrie a show také koprodukuje, to už dříve odůvodnila tak, že Cattrall dala dávno jasně najevo svůj postoj, a tak je ani nenapadlo jí účast nabízet.

Od filmu Sex ve městě 2 Kim zůstala věrná seriálům, objevila se například v počinech Sensitive Skin, Modus smrti nebo Nepohádky. Od letošního ledna ji diváci Hulu mohou vídat v Jak jsem poznala vašeho otce, připojila se také k seriálu Queer as Folk streamovací sítě Peacock.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám