Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Christina Aguilera (43) viděla svého otce naposledy v roce 1999, ale nyní naznačila, že by se s ním v budoucnu chtěla znovu setkat. Aguilera kdysi prozradila, že ji její otec Fausto terorizoval psychicky i fyzicky a bil její matku Shelly. Zpěvačka se však již zdá být s minulostí smířená a nejspíš by stála o obnovení jejich vztahu.

„Již jsem mluvila o tom, jak těžké pro mě byly některé věci. Jsem si jistá, že to slyšel a nemůže z toho být nadšený. Možná jednoho dne spolu půjdeme na oběd. Je mi 31 let, třeba je na čase,“ naznačila zpěvačka možné setkání s otcem v rozhovoru pro magazín Latina.

Christina v roce 2009 uvedla, že byla svědkem mnoha nepříjemným situací: „Když jsem vyrůstala, necítila jsem se bezpečně. Pocit bezmoci je ten nejhorší na světě. Začala jsem zpívat, abych se odreagovala. Bolest z domova je to, co ve mně probudilo lásku k hudbě,“ uvedla Aguilera.

Její otec, armádní seržant Fausto Wagner Xavier Aguilera, většinu z obvinění své dcery v roce 2002 popřel: „Můj vztah s její matkou byl napjatý a já nebyl dokonalý. Ale Christinu i její sestru Rachel miluji. Nikdy jsem je nezneužil a ony to vědí. Shelly a já jsme se v mnoha věcech neshodli a byli jsme horké hlavy. Omlouvám se, že jsem kdy na svou ženu vztáhl ruku, ale nikdy to nebylo tak brutální jako u Ikeho a Tiny Turner,“ reagoval na dceřiny slova její otec.

Manželství Tiny Turner a Ikeho Turnera bylo velice bouřlivé, Tina si v tomto vztahu prošla i domácím násilím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám