Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za dva měsíce se David (32) a Nikola Gránští stanou rodiči. Přípravy před porodem má v mnoha ohledech na starost hercova manželka. Hrozí dokonce, že David nestihne být u porodu.

„David je v době termínu pracovně v Bratislavě. Moc bych si přála, aby to vyšlo tak, že do porodnice pojedeme spolu, bude u porodu a pak se ve třech domů i vrátíme, ale to je ve hvězdách. Říkám si, že vše dopadne tak, jak to má být,“ říká Nikola a David jí přitakává: „Jak zmínila moje žena - budu rád, když porod stihnu, jelikož v té době točíme další (již desátou) řadu show Česko Slovensko má talent v Bratislavě. Ale produkce je skvělá, tak mi slíbili, že mě do Prahy samozřejmě kvůli porodu dopraví, protože se obávám, že by řízení, v tak novým a silným rozpoložení, nebyl úplně nejlepší a nejbezpečnější nápad.“

David nebude kvůli své pracovní zaneprázdněnosti nejspíš stíhat ani předporodní kurzy. „Já tyto věci nechával na manželce a samozřejmě bych ji vždy a všude rád doprovodil, akorát se ještě k žádnému kurzu nerozhoupala. Nicméně takový kurz první pomoci u miminek absolvovat určitě ještě chceme,“ říká herec.

Zvažuje mladá maminka také alternativní formy porodu, jako je porod do vody, či stále populárnější hypnoporod, který praktikovala vévodkyně Kate?

„Ačkoli mě fascinuje a strašně baví si číst o hypnoporodu, kamarádka je s porodem do vody velmi spokojena, já poměrně akční člověk, jsem se na přípravu trochu vykašlala, proto jsem zatím nenavštívila žádný kurz. Strašně mě baví o tom poslouchat, číst si, ale zatím pouze takto a uklidňuji se faktem, že ženské tělo je neskutečné a že to zvládnu,“ říká Nikola Gránská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám