Hlavní obsah
Článek

Už brzy se stanou rodiči. David Gránský (32) a jeho manželka Nikola jsou na příchod třetího člena rodiny téměř připravení.

„Už máme od rodiny a kamarádů spoustu různého oblečení a potom samozřejmě všechny ty lahvičky, sterilizátory, dudlíky, plenky, chůvičky nebo kočárek. Pokojíček začínáme teď kompletně připravovat, jelikož nám dorazí veškerý nábytek, takže se těšíme a zároveň cítíme, že do cílové rovinky moc nezbývá,“ svěřil se Super.cz David a jeho manželka dodala: „Určitě začínám lehounce panikařit, že bych měla pomalinku balit do porodnice, ale alespoň pokojíček už se připravuje. Chystáme se malovat během pár dní, a zároveň dorazí i nábytek, který David snad zdárně smontuje.“

David a Nikola patří mezi rodiče, kteří si od lékaře nechali prozradit pohlaví miminka. Samozřejmě jsme pro vás zjišťovali, jestli se narodí kluk, nebo holka. „Nechali a zatím to necháváme v okruhu těch nejbližších,“ říká diplomaticky David.

Manželé sice vědí, jestli to bude holka, nebo kluk, pro všechny případy ale mají připravené obě varianty. Člověk nikdy neví. „Já bych řekl, že už nemáme ani tak varianty, jako spíš jedno definitivní jméno a pár měsíců takto miminko oslovujeme přes břicho,“ říká s úsměvem David Gránský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám