Hlavní obsah
Článek

Kylie Jenner (26) vyrazila na módní událost roku, ples Met Gala, ve svatebních šatech značky Off-White Virgila Abloha. Pochází z poslední kolekce, kterou udělal, než loni v listopadu podlehl rakovině. Fanoušky slavné miliardářky ale róba nijak zvlášť nenadchla.

Někteří ji nazývali ohavnou, jiní bizarní nebo rovnou nejhorším outfitem v historii Met Gala. A Kylie nešetřili ani módní kritici. Letos byla zařazena mezi nejhůře oblečené celebrity.

Šaty samotné by možná nikoho tolik nepohoršily, ale když je nejmladší z klanu Kardashian-Jenner doplnila kšiltovkou se závojem, to už na hodnotitele bylo příliš.

„Vypadá, jako by se vdávala na baseballovém hřišti,“ vysmíval se jeden z fanoušků na Twitteru. „Za tohle by ji měli zavřít, aspoň na 25 let,“ hodnotil nemilosrdně další. „Ne, řekněte, že si nevzala baseballku se závojem,“ lomila rukama jiná uživatelka sociální sítě, kterou zaplavila také řada posměšných meme.

Kylie se později ve svých Instastories pochlubila střípky z příprav. Bylo zapotřebí asistence osmi lidí, aby se do modelu vůbec nasoukala, a námaha se rozhodně nevyplatila.

Když pak fanoušci viděli, jaké šaty dvojnásobná maminka oblékla na after party, chytali se za hlavy, že nevynesla raději ty.

Na večírek zvolila rovněž model Off-White, sexy satén s korzetovým vrškem jí ale slušel mnohem víc než nadýchané svatebky. A především už jej nedoplnila pokrývkou hlavy, ze které mají módní kritici nejspíš dodnes noční můry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám