Hlavní obsah
Článek

Modelka a moderátorka Iva Kubelková (46) slaví půlkulaté narozeniny. Půvabná dáma, která se v roce 1996 stala druhou nejkrásnější dívkou Česka, se stále udržuje ve formě a vypadá skvěle. Není divu, že se může bez obav chlubit svou postavičkou v plavkách. Pořád totiž vypadá jako modelka a přitahuje pohledy mužů jako magnet.

Díky perfektní figuře a bujnému přírodnímu dekoltu ji dodnes oslovují na focení plavek či spodního prádla, ale Iva nyní působí především jako moderátorka. Kubelková žije ve spokojeném manželství s Georgem Jiraskem, a tak mají všichni případní nápadníci smůlu. V jejích šlépějích už pomalu, ale jistě, kráčejí i dcery Natálie (17) a Karolína (13). Obě si už vyzkoušely přehlídkové molo a je vidět, že po mamince zdědily půvaby i stejné zájmy.

Samotná Kubelková díky skvělé genetické výbavě nikdy moc nemusela řešit štíhlou linii. Až teprve nedávno přeci jen zapojila i více pohybu. „Když jsem byla mladá, bylo mi okolo dvaceti, tak jsem hodně cvičila. Pak přišly děti, celé se to rozjelo, nebylo mnoho času. Teď jsem se do toho musela zase pustit,“ řekla před časem Super.cz Kubelková.

Ta se snaží zůstat profesionálkou. „Motivuje mě moje práce. Mám zodpovědnost vůči divákům, lidem, kteří si mě najímají,“ dodala s tím, že bojovala i s celulitidou. „Začala se mi objevovat celulitida na stehnech, a tak jsem si říkala, že s tím budu muset začít něco dělat. Čím je člověk starší, tím se lymfatický systém zpomaluje a musí tomu pomoct,“ uzavřela. Na to, jak fantasticky vypadá, se podívejte do galerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám