Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kailia Posey, která v dětství proslula díky reality show Toddlers & Tiaras zemřela ve věku 16 let. Její maminka to oznámila 2. května v prohlášení na Facebooku, o den později rodina potvrdila TMZ, že šlo o sebevraždu.

„Nemám slova ani myšlenky. Moje krásná holčička je pryč. Prosím, dopřejte nám soukromí, abychom mohli oplakat naši milovanou Kailii,“ uvedla dívčina matka Marcy Posey Gatterman u fotografie dívky ze školního plesu, kterého se účastnila pár dní před smrtí.

Dívku našli v autě ve washingtonském národním parku. Předpokládalo se, že zahynula při autonehodě, to ale rodina vyvrátila.

„Ačkoli byla dokonalou teenagerkou a měla před sebou skvělou budoucnost, bohužel v jednom okamžiku učinila unáhlené rozhodnutí ukončit svůj život,“ uvedla rodina.

Posey byla hvězdou reality show stanice TLC, která běžela v letech 2009-2013 a představovala rodiny, které připravovaly své děti na soutěže krásy. Stala se hvězdou internetu, když se gif s jejím zlomyslným úsměvem stal virálem.

V lednu Kailia na Instagramu oznámila, že se v únoru chystá soutěžit na Miss Washington Teen USA. Týden před smrtí oslavila 16. narozeniny. Na sociální síti pak byla naposledy aktivní 23. dubna.

Kailia byla velmi půvabná, odmalička bodovala v soutěžích krásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám