Hlavní obsah
Článek

Celebrity ze světa sportu se až na pár výjimek typu Davida Beckhama nebo Sereny Williams na Super.cz téměř neobjevují, ale pro tentokrát jistě stojí za to udělat výjimku. Důvodem je fenomenální americký plavec Michael Phelps (26), který již řadu let platí za absolutní jedničku v tomto sportu. Není proto divu, že má perfektní postavu, kterou teď předvedl i ve sprše v rámci propagace svého sponzora, značky Head & Shoulders.

Několikanásobný olympijský vítěz a držitel sedmi světových rekordů v plavání Phelps se ve středu poněkud stydlivě před zraky fotografů sprchoval za použití šampónu svého sponzora a následně se účastnil konference v New Yorku, kde promluvil o svém tréninku a přípravách na olympijské hry 2012 v Londýně.

Zda dosáhne alespoň z části podobného úspěchu jako na minulých dvou olympiádách je zatím ve hvězdách, ale rozhodně to v obrovské konkurenci nebude mít snadné. V roce 2004 na LOH v Athénách získal šest zlatých a dvě bronzové medaile, o čtyři roky později v Pekingu pak dokázal, že nemá konkurenci, když všech jeho osm medailí bylo zlatých.

Související témata:
Plavec

Reklama

Další články

Načítám