Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Požehnaný stav se dařilo herečce a zpěvačce Evě Burešové (30) úspěšně několik měsíců tajit. S radostnou zprávou šla ven ve chvíli, kdy už šlo rostoucí bříško těžko schovat. S partnerem Přemkem Forejtem se tak těší na prvního společného potomka a oba štěstím jen září.

Jinak tomu nebylo ani na pražském Výstavišti, kde jsme zamilovaný pár potkali. Eva totiž nazpívala vokály k ústřední melodii Magické fontány, která se vrací na Výstaviště. „Hudba je napsaná tak, že nebylo potřeba nic složitě vymýšlet, vše mě automaticky vedlo a zpívalo se to velmi příjemně. Hudba v Magické fontáně vyjadřuje to, co má, a v člověku některé pasáže opravdu dokážou vyvolat pocity, kdy se neubrání slzám,“ svěřila se dojatá zpěvačka.

Na akci ji doprovodil nejen partner, ale i syn Nathaniel, který se během večera dal i do tance. „Velice se mi to líbilo a z hudby byli nadšení i Přemek s Nathánkem,“ řekla nám zpěvačka, která po volnějším oblečením skrývala těhotenské bříško. „Cítím se dobře, mám jenom ty klasické potíže, že mě trošku bolí záda. A mám takové zvláštní nálady. Ale to už možná bylo před těhotenstvím,“ prozradila nedávno Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám