Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravu na avantgardní ples Sobje měla Martina Šmuková jednodušší proto, že se předtím účastnila pražského Majálesu. Odtamtud si přinesla doplňky. Fialový papírový cylindr vytvořil její manžel, podnikatel v kreativním průmyslu David Foldyna.

Doplněk má jedno zásadní poslání, a to pomoc lidem s onkologickým onemocněním. „Na Majálesu ho představoval a ještě tam zůstal. Projekt Fuck Cancer se právě rozjíždí,“ říká Martina, která pro změnu založila Nadační fond Pink Bubble, který pomáhá zútulňovat dětské nemocnice. „Do charity se zapojovala vždy celá rodina. Můj muž nám dělal grafiku, pomáhaly i děti, které nemohly být samy doma. Teď jsme si to rozdělili a já zůstávám u svého projektu a můj muž rozjíždí dynamický velký projekt. Já zůstávám v naší růžové bublině.“

Historicky první české vítězce světového finále Elite Model Look to na akci v Martinickém paláci velmi slušelo. Působila opět křehce a elegantně. „Šaty mám Odivi. Jsou úžasně variabilní, protože mají úžasné stahovací šňůrky, cítím se v nich pohodlně,“ libovala si modelka.

Na maškarní vyrazila Martina po dlouhé době. „Masku jsem oblékla jako malá. Pak už dlouho ne. Maškarní občas pořádají v Česku expati. Cizincům je tohle vlastní, Češi se ale cítí v masce většinou trapně,“ uvedla Martina Šmuková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám