Hlavní obsah
Článek

Plastické operace sice chtěla omezit, protože ji lékaři varovali, že už to přehání, ale Barbie Jessica Alves (40), která nedávno prošla proměnou z Kena Rodriga Alvese, si postavila hlavu a podstoupila další úpravu zevnějšku. Tentokrát si nechala zvětšit svůj zadek! Ten později ukázala na dalších „sexy“ fotkách.

„Je to určitě jedna z nejlepších operací, které jsem v životě podstoupila. Bylo to velmi bolestivé, pořád nemůžu pořádně sedět na zadku, ale chodit naštěstí můžu,“ řekla Jessica Alves Daily Mailu.

Moc by si přála upravit také své poprsí, ale ani tam už chirurgové zákrok nedoporučují a Jessica je zatím poslouchá. „Mám na sobě push-up podprsenku, ale když si ji sundám, mám prsa nízko a jsou daleko od sebe. Chtěla bych, aby vypadala tak, jako teď v podprsence, aby byla výš, blíž u sebe a rozhodně větší,“ přeje si.

Lékaři ale nesouhlasí. „Vaše prsa jsou na místě, kde mají být. Pozvednutí nebo posunutí prsou blíže k sobě způsobí, že vaše bradavky budou daleko od sebe a každá bude do jiného směru. Chcete snad být karikaturou jen kvůli většímu poprsí? Nejlepší je nosit push-up podprsenky,“ radil Alves doktor v pořadu Botched. Otázkou zůstává, zda se jeho radami bude řídit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám