Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva roky po rozchodu se sexy herečkou Bárou Mottlovou (37) se stále nepochlubil novou oficiální známostí. Muž roku 2016 Josef Kůrka sebekriticky přiznává, že s ním žádná žena nevydrží. "Od Barči jsem žádnou vážnost neměl," potvrdil Super.cz.

Nehází ale flintu do žita. "Teď se s někým scházím, něco začíná, takže uvidíme. Ale je to čerstvé, ani ne měsíc. Čekám, až mě pozná pořádně a ukončí to. Ale třeba se pletu a vydrží nám to," krčil rameny svalnatý krasavec.

Aspoň pracovně si nestěžuje. I když už je to šest let od jeho vítězství v mužské soutěži krásy, pořád je žádaný jako model. "Zakázky mám pořád, dokonce čím dál tím lepší. K tomu mám za sebou i pár seriálů, objevil jsem se ve Slunečné, Modrém kódu a 1. misi v a teď je tady i nabídka z divadla," vypočítal Pepa, který se chystá také bojovat v kleci v rámci MMA zápasů influencerů a celebrit Clash of the Stars.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám