Hlavní obsah
Článek

Oprášení ikonických šatů Marilyn Monroe (†36) na pondělním plese Met Gala má pro Kim Kardashian (43) nepříjemnou dohru. Zatímco ze začátku byli všichni v úžasu z jejího výběru a z toho, jak dokonale jí zlatá róba po hollywoodské hvězdě padne, nyní se Kim musí popasovat s kritikou. Přiznala totiž, že do šatů musela zhubnout téměř osm kilogramů za pouhé tři týdny.

Pod palbu se dostala především na Twitteru, kde mnozí uživatelé odsoudili, jak otevřeně hovoří o tom, jakou cestu k extrémnímu úbytku váhy zvolila. Pozastavovali se nad tím, jak nezdravé je to pro tělo, a zda to za pár minut slávy na červeném koberci stálo.

Není prý v pořádku navádět mladé lidi k tomu, jak rychle zhubnout. Může to podle nich dokonce vést k poruchám příjmu potravy.

Kardashian totiž otevřeně promluvila o tom, jak se jí podařilo bleskově zhubnout. Vysadila veškeré sacharidy a cukr, jedla prý hlavně rajčata a především se dvakrát denně oblékala do speciálního potícího obleku a cvičila. Když si totiž poprvé slavné šaty zkoušela, nevešla se do nich.

A byla z toho v šoku: „Vždycky jsem si myslela, že Marilyn byla mimořádně tvarovaná. Takže když jsem šaty nemohla obléknout, plakala jsem, protože se to nedalo změnit.“

„Dvakrát denně jsem se oblékla do saunového oblečku a běhala na pásu, kompletně jsem vysadila veškerý cukr a sacharidy a jedla jen zeleninu a bílkoviny. Nehladověla jsem, ale byla na sebe velmi přísná,“ dodala televizní hvězda.

Reklama

Další články

Načítám