Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Udržet si pověst neohroženého akčního hrdiny i v důchodovém věku jistě není nic snadného. Arnold Schwarzenegger (64) a Sylvester Stallone (65) si však ze sebe umějí udělat i legraci. Klidně se spolu vyfotí „zničení“ na nemocničním lůžku a Arnie pak snímek pošle na svůj web Whosay.com. Dvojice se takto ‚náhodně‘ potkala po natáčení filmu Postradatelní 2, kde spolu oba akční veteráni hrají.

„Po celé té akci, kaskadérských kouscích a fyzickém vypětí při natáčení Postradatelných 2 byl čas na malé doladění mého ramene. Podívejte, kdo byl shodou okolností ve frontě na operaci ramene za mnou.“ vtipkoval na adresu sebe a Stalloneho bývalý kalifornský guvernér Schwarzenegger.

„Teď jsme připraveni na další kolo skvělé akce při střílečce ve filmu The Tomb,“ pokračoval herec, který tak naznačil, že s parťákem po své levici bude ve spolupráci pokračovat v dalším akčním trháku, který by se měl natáčet v příštím roce. Dřívější představitelé Ramba a Barbara Conana nás tak společně budou na plátnech kin bavit ještě minimálně dvakrát.

Reklama

Další články

Načítám