Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Barbadoské zpěvačce Rihanně (36) se na letošním plese Met Gala dostalo životní pocty. Přestože se kvůli vysokému stadiu těhotenství letos nemohla akce osobně účastnit, i tak na ní byla. V newyorském Metropolitním muzeu umění totiž stála vytesaná do mramoru.

Na zpěvačku se tak ani letos nezapomnělo. Předlohou pro její sochu se stala aktuální obálka časopisu Vogue. Organizátorkou celé akce, která je považována za nejvýznamnější módní událost roku, je totiž šéfredaktorka Vogue Anna Wintour.

Obálka magazínu Vogue s těhotnou Rihannou.

Na zmiňované titulní straně magazínu je Riri zvěčněna v tělo obepínajícím červeném krajkovém overalu nazývaném catsuit. Ten dokonale zdůraznil zpěvaččino těhotenské břísko. Rihanna čeká prvního potomka, jehož tatínkem je její přítel, rapper A$AP Rocky.

Rihanna jako řecká bohyně vytesaná do mramoru.

Na Instagramu magazínu se rovněž objevilo video, jehož popisek zněl: „Socha Eiréné (zosobňující mír) je obvykle nejvýše postavená mramorová bohyně v galeriích s řecko-římskou tematikou. Teď ale máme Rihannu, přímo z obálky Vogue z tohoto měsíce.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám