Hlavní obsah
Článek

Marii Pojkarovou (68) jsme proslavili u nás na Super.cz. Autorky internetových hitů Pejskové se koušou, Velkej flám nebo Karel si ale začínají všímat i jiná média včetně Top Staru.

Početný štáb pod vedením reportérek Mirky Roubíkové a Nikol Štíbrové se nahrnul do Mariina malého bytu, aby tuto podivnou ženu řádně vyzpovídal. Dobrosrdečná žena nachystala pro návštěvu úžasné pohoštění, stejně jak to dělá i na svých koncertech pro fanoušky. Návštěvu kupodivu ihned neupoutal pohled na stůl prohýbající se pod množstvím laskomin, ale zcela jiná věc. Největší pozornost získala mrtvá vycpaná kočička, která se Marii před dvěma lety zabila pádem z balkonu. Zpěvačka ji tehdy sice pohřbila na zahradě, ale stesk po domácím mazlíčkovi byl tak velký, že zvíře nakonec vykopala.

„Poté, co jsem kočičku vyhrabala zase zpátky ze země, jsem ji hodila do pytle a dala do mrazáku. Sehnala jsem si pak kontakt na pána, který mi ji za 5800 korun vycpal, takže je znovu jako živá,“ pochvaluje si Marie. Kočka je nyní vystavena téměř u stropu na vysoké skříni a svým strnulým obličejem dohlíží na veškeré dění v kuchyni. „Akorát ty tvářičky měla dříve víc buclatější,“ podotýká s jemným stínem v hlase zpěvačka.

Pokud chcete vědět více ze zpěvaččina soukromí, sledujte pořad TopStar magazín na Prima Family.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám