Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před čtrnácti lety se z ní během noci stala hvězda první velikosti díky romantickému dramatu Milionář z chatrče. Dnes si nádherná představitelka hlavní postavy Latiky užívá spíš roli maminky. Sedmatřicetiletá rodačka z Bombaje Freida Pinto má již pětiměsíčního syna jménem Rumi-Ray, jehož tatínkem je pětatřicetiletý fotograf Cory Tran.

Rodinku zachytili fotografové během procházky po okolí Los Feliz v Los Angeles. Herečka měla oblečené pohodlné šortky s volnou halenou a před sluncem se chránila slamákem. Cory, jehož pojala za manžela v roce 2020, v horku odložil tričko, zato v nosítku na břiše nesl jejich syna.

Indická kráska tak nakonec nezaložila rodinu se svým hereckým kolegou Devem Patelem ze zmiňovaného kultovního snímku, jak jim mnozí po mnohaletém vztahu predikovali, ale její srdce si získal přitažlivý fotograf narozený v Texasu, jenž je rovněž expertem v oboru virtuální reality. Spolupracoval rovněž na marketingových kampaních s řadou věhlasných značek.

Reklama

Další články

Načítám