Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Richard Genzer (57) v sobě nezapře baviče. V zábavním pořadu Inkognito dostal do kolen nejen moderátora Libora Boučka, ale i Danielu Písařovicovou s Ondřejem Brzobohatým a Jakuba Prachaře, kteří se doslova váleli smíchy.

Genzer totiž v červnovém díle pořadu paroduje zpěvačku Hanu Zagorovou (†75). Na jeho vtipné grimasy se podívejte ve videu. Kdo by si snad myslel, že Genzer Zagorovou zesměšňuje, ten by se hluboce mýlil. Zpěvačka má velký smysl pro humor, a naopak se jí Richardovy grimasy líbí.

„Aby nedošlo k mýlce, Richarde, řekni, že vždycky, když potkáš Hanu Zagorovou, ona tohle po tobě chce,“ žádá Richarda o uvedení věcí na pravou míru Jakub Prachař.

„Ano, já takhle předvádím Hanu Zagorovou pro Hanu Zagorovou. Vždycky když mě potká Štefan Margita, tak říká ‚pojď se mnou, musíš udělat Haničce Zagorku‘, a já tedy jdu před Hanku a předvedu, co umím. Oba vždycky tleskají a smějí se tomu,“ prozradil Richard, že zpěvačka nemá problém zasmát se sama sobě.

„A až se naučím Margitu, bude za mnou chodit Hanka, heč!“ dodal Richard s humorem sobě vlastním a pokusil se pro změnu napodobit Margitův hlas. Během natáčení tak bylo hodně veselo...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám