Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn Yvetty Blanarovičové (60) Matyáš (23) už nechodí se Soňou Novotnou (19), dcerou Petra Novotného (76). Zmizela tedy naděje, že by se rodinné klany známé herečky a populárního baviče v budoucnu propojily.

„Ano, už spolu nejsou," potvrdil rozchod Pavel Novotný (43). Vztah svalnatého Matyáše a krásné Soni prý trval jen několik týdnů. „Dalo by se říct, že se ti dva jen poznávali. Sestra se mi v těchto věcech nesvěřuje, ale myslím, že to nebylo chození v pravém slova smyslu," říká velký brácha.

Pohledná dcera Petra Novotného je zvyklá na život mezi pražskou zlatou mládeží. Prý hledala někoho více zajištěného. Blanarovičové syn má sice vlastní firmu zabývající se počítači, ale milionář jezdící v nablýskaném luxusním voze zatím rozhodně není. Podle všeho našla Soňa přesně to, co hledala. Minutý týden se na svém maturitním plese líbala se svým novým partnerem. Ani Matyáš prý po rozchodu příliš netruchlí a poohlíží se po novém vztahu.

Reklama

Další články

Načítám