Hlavní obsah
Článek

V červnu přichází do kin film Prezidentka, romantický snímek režiséra Rudolfa Havlíka v hlavní roli s Aňou Geislerovou (47). Právě ta se převtělí v hlavu státu a to, aby jí to slušelo, měla na starosti návrhářka Tatiana Kovaříková.

"Byla to pro mě velmi inspirativní a moc hezká práce," řekla Super.cz Táňa, kterou ke spolupráci přizvala producentka filmu Šárka Cimbalová. "Táňa byla stejně jako Aňa Geislerová první volba," uvedla Šárka, která prý nemluvila ani do cen materiálů a nechala Táně volnou ruku.

Protože není mnoho prvních dam ani prezidentek, které by se krásně oblékaly, zajímalo nás, kde Kovaříková čerpala inspiraci. "Dívala jsem se celoplošně, ať už na Zuzanu Čaputovou anebo britskou královskou rodinu. Důležitá je elegance, jednoduchý styl. Nic přeplácaného, žádné hluboké výstřihy, optimální je minimalismus," upřesnila.

Zajímalo nás, co se s luxusními kousky po natáčení stalo, když v nich ještě Aňa Geislerová zapózovala i na fotografie, které během našeho setkání vznikaly, což můžete vidět v našem videu.

"Část je ve filmovém fundusu, část u nás v ateliéru," řekla nám Kovaříková. "Ale s Táňou jsme to řešily, co s nimi udělat, protože ty kostýmy jsou krásné. Možná uděláme nějakou aukci a vybrané peníze použijeme na charitu. Anebo uděláme nějakou výstavu," doplnila ji producentka.

Reklama

Další články

Načítám