Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne nadarmo se o plese Met Gala v newyorském Metropolitním muzeu umění říká, že jde o největší módní noc v roce. Vždyť jej hostí samotná šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour (72). Kdo ji ale tentokrát asi moc nepotěšil? Osobností, které šláply vedle a místo ovací sklízely spíše udivené pohledy, bylo hned několik.

Černého Petra si v tomto ohledu letos vytáhly například Emily Ratajkowski (32), Katy Perry (39), Sarah Jessica Parker (59), Kylie Jenner (26), Camila Cabello (25) nebo Kourtney Kardashian (45).

Heslem, že méně je více, se rozhodně neřídila modelka a herečka Emily Ratajkowski, která na svých šatech splácala snad všechno, co se dalo. Byla oblečená i neoblečená, její šaty byly krátké i dlouhé, ale rozhodně ne vkusné. Těžko hledat barvu, která by na nich chyběla, a kombinace korálků, řetízků, štrasu, třásní, síťoviny, potisku květin a dalších aplikací nezachránily už ani elegantní účes, make-up a sandálky.

Zatímco jedna ze sester slavného klanu zabodovala na celé čáře - Kim Kardashian, hned dvě další byly dost mimo. Nejmladší Kylie Jenner oblékla svatební šaty s obrovskou sukní a nápisem OFF na hrudi. Už tak bizarní kousek vyšperkovala pokrývkou hlavy připomínající obrácenou kšiltovku doplněnou o závoj a květinové aplikace.

O moc lépe nedopadla ani róba naopak nejstarší ze sester Kourtney Kardashian, jež vynesla jen těžko uchopitelnou kombinaci sukně s výšivkami a šněrováním s košilí končící těsně pod prsy s čouhajícími nitěmi po okrajích. Ani na tak významné události navíc na červeném koberci nevynechala divokou líbačku s přítelem Travisem Barkerem.

Podivně přeplácaným modelem, který navíc příliš nelichotil postavě, nepotěšila ani Katy Perry. Neforemný model à la svatebky předvedla i zpěvačka Camilla Cabello a pohádkovou postavu Cruelly de Vil pak připomínala herečka Sarah Jessica Parker. Ta se svým výběrem šatů a především divoké pokrývky hlavy na hony vzdálila své nejznámější seriálové postavě Carrie ze Sexu ve městě, jež platila za módní ikonu.

Reklama

Další články

Načítám